Om oss

Med ett förflutet inom grafisk design och fotografi kläckte vi tankarna 2014 att det hade varit kul att få ut mer konst på väggarna hemma. Det dröjde dock ett år till innan vi tog de första trevande stegen och vågade satsa och första året tryckte vi tillsammans med en partner.

Lite mer än ett år senare så tog vi beslutet att börja producera i egen regi och äga ett eget tryckeri och under 2017 smyglanserade vi med egen webbutik och ett utökat sortiment. Våran kärna och grundtanke har alltid varit att kunna erbjuda fantastiska bilder av alla de slag och former till ett bra pris. Hos oss kanske du inte hittar den nästa samlartavlan eller limiterade prints men du hittar garanterat en mängd snygga bilder från världens alla hörn – till ett bra pris.

Hur vi arbetar

Bilderna vi erbjuder är en mix av egna kreationer, artister, konstnärer och public domain. Det finns gott om ställen som har fler bilder än vi har att erbjuda men vi gillar att vara med under hela processen och alla bilder vi erbjuder här på sidan har vi gått igenom själva och noggrant valt ut. Förhoppningsvis hittar du något du gillar!

Vi använder en blandning av källor, dels från artister och konstnärer och fotografer vi känner, men även från kreatörer som med hjälp av CC0 stämpeln låter omvärlden ta del av deras verk och vi eftersträvar att konstakt fylla på galleriet med mer inspiration.

En unik sida av Canvasrulle.se är att vi erbjuder alltid alla tavlor och posters utan montering. Det gör valet friare för dig som kund att själv sätta ihop med ramar, passe partout, kilram eller där fantasin sätter gränser. Det gör även att du inte behöver betala extra för något. Vi jobbar sakta men säkert på att erbjuda monteringshjälp men tills dess hjälper vi dig gärna med tips och idéer på hur man kan rama in bilder på inspirerande och unika sätt.

Våran produktion sker i Göteborg i eget tryckeri och vi använder oss av upp till 10 färger när vi printar. Vi har lite problem med att nöja oss så vi utvecklar alltid våra material och maskiner och lyssnar gärna på tips om materialval men vi har hittat en bra kombo av färgåtergivning, lättanvänt material och bra pris och hoppas du uppskattar slutresultatet!

Varmt välkomna!

Hur vi arbetar

Få erbjudanden med vårt nyhetsbrev!