Visst påverkar det oss hur vår dag börjar. Att ha en positiv upplevelse på morgonen får en på gott humör och det kan påverkar hur resten av dagen blir. Därför tänkte vi här på Canvasrulle.se ge er lite tips och inspo på vad man kan pryda sina väggar med i sovrummet eftersom det är just där dagen startar.

Att öppna ögonen och se något så här vackert och diskret kan bara vara en positiv upplevelse. Den här snygga bilden som skulle göra sig mycket bra som en stor inramad tavla gör sig mycket bra på en ljus bakgrund. Naturbilder som den här kan ha en mycket lugnande inverkan på våra sinnen och det är väl ett mycket bra sätt att starta dagen på! Liknande bilder hittar ni här.

På bild: Dimman och sjön

Eller varför inte börja dagen med ett leende på läpparna som den här tavlan framkallar väldigt lätt. Den här underbara livsnjutande hunden som hänger ut från bilfönstret får en verkligen att vilja le. En riktigt härlig bild som passar alldeles utmärkt som en tavla på väggen i sovrummet.

På bild: Livsnjutaren

Vakna till något som inspirerar dig varje dag och som får dig att aldrig ge upp när det är lite kämpigt. Det är viktigt att påminna sig själv om vissa självklara saker som man lätt glömmer när livet är lite tufft. Ett mycket bra sätt att göra det på är just att hänga en snygg tavla som den här på väggen. Passar riktigt bra med en svart ram som på bilden ovan.

På bild: Hope

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *