Om två veckor är det alla hjärtans dag. Har du någon du vill visa din kärlek för? Varför inte då göra det med en tavla! Den här veckan har vi valt ut tavlor som har med kärlek att göra för lite inspo för er.

Att ge sin käresta en bukett med rosor för att förklara sin kärlek är en klassiker. Tyvärr håller de inte alls lika länge som en tavla med rosmotiv, som den här ovanför. En mycket vacker bild som skulle bli en utmärkt tavla med en ram runt. Ni vet väl att ni kan köpa snygga ramar till våra posters också!

På bild: Rosor

Love and Hope

En snygg och konstnärlig tavla med just ordet love i, som betyder kärlek på engelska. Vi har alla olika sätt att uttrycka våra känslor och åsikter på, tatueringar är ett sätt. Genom att ge en tavla till en vän eller till sin kärlek med ett slags budskap på är ett sätt att uttrycka vad man känner för dem och visa att man bryr sig.

På bild: Love and hope

Varför inte ge bort en mycket snygg tavla som den här med texten living, loving & laughing på. Passar alldeles utmärkt att kombinera med andra tavlor i en tavelvägg. Se liknande tavlor som den här i vår kategori Illustrationer.

På bild: Living laughing

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *