Hur tänker ni när ni matchar era tavlor? Det finns en massa olika sätt att tänka när man ska göra just det. Till exempel så ser man till att tavlorna har liknande färger, former eller att de har liknande motiv. Det finns inga regler gällande detta och många gånger är det nog lätt att fastna vid de oskrivna reglerna som finns om vad som passar ihop. Låt fantasin flöda och gör dina väggar till ett konstverk som du trivs med! Vi här på Canvasrulle.se har valt ut ett antal tavlor som vi tycker passar bra ihop och hoppas att det kan inspirera er!

Här har vi valt två tavlor som har en sak gemensamt och det är snön. Eftersom den nedersta tavlan inte har mycket färg kan man välja om man vill matcha den med en tavla som den vi har valt med hunden där vi får lite mer färg eller att välja en tavla i liknande stil för att hålla de lite mer diskret. Ni vet väl att ni kan göra era egna tavlor genom att ladda upp en egen vald bild här.

På bild: Snöflingor på nosen & Snöklädda granar

Varför inte kombinera två tavlor som dessa ovan där bakgrundsfärgen är motsatsen till varandra. Där ena har en väldigt mörk bakgrund och den andra nästan vit. Det funkar alldeles utmärkt och kan bli riktigt snyggt!

På bild: Rosen & Vallmoblommor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *