Hur man matchar olika tavlor är väldigt individuellt och allting funkar så länge du är nöjd med det. Men ibland kan man behöva lite hjälp och idéer, kanske bara för att komma igång eller få lite nya tankar. Idag tänkte vi här på Canvasrulle.se ge er lite inspo på att matcha svartvita tavlor med tavlor i färg. Vilket vi tycker är riktigt snyggt! Välj mellan canvas och poster till dina tavlor. Du har väl inte missat att du kan göra dina egna bilder till konstverk här.

Pose naket

Om man vill inte vill ha för färgstarka bilder utan mer diskreta så kan man välja en bild som den med de mörka bladen. Sen kan man även tänka på budskapet i bilden, om det finns någon, som dessa två ovan. Kvinnan som sitter i en yoga pose, yoga är för många en livsstil och ett sätt att få ett mer inre lugn i vårt samhälle där allting ska stressas fram. Citat som ‘How we live is what makes us real’ kan få oss att stanna upp och tänka en extra gång hur vi lever våra liv. Därför är dessa två en perfekt matchning.

På bild: Pose & Sättet vi lever

Två helt olika tavlor som skulle funka jätte bra ihop. Välj en av dem i en större storlek t.ex. den med skogen och dimman och har den färgstarka bilden som en liten tavla bredvid. Perfekt för att få en färgklick i hemmet. Ni hittar dessa snygga tavlorna och andra liknande på Canvasrulle.se.

På bild: Skogen och dimman & Humlan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *