Vi trycker på flera olika sorters papper och Canvas beroende på vad du som kund önskar. Våra favoritmaterial är ett 230 grams högkvalitativt semi-matt papper som återger färger väldigt snyggt.

För våra canvastavlor så trycker vi dessa främst på en 230 grams duk som även det är semi-matt då detta är den intensitet som vi bäst tycker framhäver färger men utan att störa grundfärgerna. Till detta kompletterar vi med ett riktigt fine-art utbud, främst från tyska Hahnemüle för dig som kräver perfektion.

Utbudet du hittar hos oss är handplockat av vårt team, vi använder främst tre källor och det är en blandning av egna motiv, samarbeten med konstnärer, fotografer och kreatörer samt Public Domain bilder (även känt som CC0). Det viktigaste för oss är att inte fylla på med en mängd generiska bilder utan hålla en fingertoppskänsla på hela utbudet.

Våra bilder vi visar här på sidan är oftast en kombination, antingen är det fotografier eller så är det sk mock-ups där vi genererar miljöer och passningar, slutprodukterna kan därför skilja sig men vi gör vårt bästa för att efterlikna och sätter din upplevelse och feedback högst på listan!

Vi har valt att blanda våra tavlor och material, vi tycker det blir lättare så och du kan välja vilken tillverkning du vill ha baserat på bild, snarare än tvärtom. Eftersom vårt posterpapper är av sk “smooth” typ så har vi valt att vara extra petnoga med upplösning och därför kan det ibland skilja sig på tillgängliga storlekar mellan materialen.

Du hittar alla våra Canvas och posters här.