Visst kan vissa former bli riktiga snygga konstverk som kan hängas på väggen i hemmet eller varför inte på kontoret! Vi här på Canvasrulle.se har valt ut några av våra absoluta favoriter i vår kategori, konstmotiv och fler liknande tavlor hittar ni här.

Rökens mjuka och långsamma rörelser är så himla vackert att titta på och inger ett lugn. Att en så enkel sak som just rök kan bli sådana riktiga konstverk som bilden här ovan. En mörk ram runt den här bilden kommer göra det här till en mycket snygg tavla!

På bild: Rökens rörelser

En annan sak som gör sig bra som tavlor är arkitektur. Ta en del av byggnadens häftiga delar och gör till en unik tavla som den här på bilden. Nu för tiden så finns det oerhört många byggnader som är utformade som ett konstverk, eller vad säger ni. Den här bilden skulle göra sig riktigt bra som en stor canvastavla!

På bild: Böjen

Vår underbara natur ger oss konstverk vart vi än vänder oss. Ett vackert blad utsmyckat med regndroppar gör sig väldigt bra som en tavla. Rama in den här läckra bilden och förgyll väggen där hemma! Ni hittar fler bilder på växter i kategorin blommor och växter.

På bild: Regnets droppar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *